Skip to content

SponsorsResultatenKalender 2023Foto's & filmpjesMijn teamIn de mediaContact

Race 5 gk4 Kerpen


Kartclub Kerpen, Kerpen

Gisteren race 5 van de gk4 op Kerpen gereden, dit keer met 20 deelnemers.

Vrijdag begonnen we niet zo heel lekker, het was namelijk de eerste keer voor mij op Kerpen. Maar wat was het een mooie baan! Later op de vrijdag ging het steeds beter met uiteindelijk een goed gevoel voor zondag.

Tijdens de trainingssessie op zondag zetten ik een 3de tijd neer! Helaas ging het tijdens de kwalificatie wat minder. Ik zat vast in een groepje, en kon er gewoon geen goede ronde uit krijgen. Helaas moest ik daardoor vanaf p10 starten.

Race 1:
Gelukkig was het een sprintweekend dus ik had 2 races om het goed te maken voor de finales. In race 1 ben ik van 10 naar 4 gereden, de pace zat er goed in!

Race 2:
Deze race startten ik vanaf p4, bij de start behield ik mijn positie. Met een paar mooie inhaalacties kwam ik als eerste over de lijn. Alleen helaas had ik deze race een straf opgelopen door een klein tikje, wat naar mijn mening gewoon een remfoutje was. P5 dus.

Finale:
Door het goede herstel van de races mocht ik op p4 startten. Bij de start had ik weer mijn positie behouden, alleen in de eerste ronde gebeurde er een grote crash achter mij waardoor er een slow procedure begon. Gelukkig kwam @rdmannaert er goed van af. En @gk4kartseries bedankt voor de goede en snelle reactie op de crash en het snelle herstel van de bakken op de baan! Hierdoor konden we in ronde 5 alweer van start om te racen, alleen toen begon het te regenen. Iedereen reed op slicks dus het was echt chaos! Door de verandering van de grip spinde ik een keer omdat ik te hard op me rem ging, hierdoor viel ik terug naar positie 9. Helaas viel mijn kart op start/finisch uit, doordat er te veel water in mijn luchtfilter was gekomen. De ronde daarna werden ze afgevlagd met rood. Door de 🚩vlag gold de regel dat je positie van een ronde eerder je eindpositie was. Dus ik ben uiteindelijk 9de geworden. Het is natuurlijk erg balen dat ik er weer uit ben gegaan door technische problemen. Maar ik heb zeker een hoop geleerd en het was echt een gezellig weekend! @kart_club_kerpen

Super erg bedankt @lanasportphotography voor de super mooie foto’s!

Sponsoren bedankt:
Www.drijver.eu
Www.autorijschoolstoer.nl
Www.stormconcepts.nl
Www.fibercell.se
Www.Vth.nl
Www.Meegaa.nl
Www.mdb-schilderwerken.nl
Www.cmstaal.nl
Www.desch.nl
Club van 100 💯

Resultaten

Race 5

Positie

8

Snelste ronde

53.23

Start positie

4

Foto's van dit evenement

Andere races

Naar het overzicht

Word lid van de club van

Meer informatie

Social

Contact

rosanne@roosracing.com+31 6 54 33 71 32