Skip to content

SponsorsResultatenKalender 2024Foto's & filmpjesMijn teamIn de mediaContact

Race 9 Genk


Karting Genk, Genk

De grande finale van de gk4 op Genk:

Zondag: deze dag had ik 2 trainingssessies, de eerste keer was ik 2de. En de 2de keer ook, dit gaf me een goed gevoel voor de quali.

Quali: p2, goed samengewerkt en een goede positie voor de finale.

Finale: bij de start verloor ik een paar posities omdat ik aan de buitenkant startten. Ik viel terug naar p6, maar in rondje 5 lag ik alweer op de derde positie. Helaas waren de nummers 1 en 2 al weggereden, in mijn eentje zou ik ze nooit bij kunnen halen. Gelukkig reed mijn teammaat Dilan achter mij. Binnen 10 rondjes hadden we een gat van 7 seconden dichtgereden! 2 rondjes voor het eind lagen we op plek 2 en 3. In de laatste ronde lag ik zelfs op p1, alleen in de laatste bocht verdedigde ik te veel waardoor ik als derde over de streep kwam. Na de race heb ik nog een onterechte straf gekregen voor onsportief rijgedrag. De wedstrijdleiding vond dat ik in de beginfase voordeel had door een klein beetje contact met mijn teamgenoot Dilan. Dit kon je geen contact noemen. Na de race hebben we dan ook een protest aangetekend, helaas is deze afgewezen. Ookal zeiden ik en Dilan allebei dat het niks was, Dilan zei zelfs dat die geen contact heeft gevoelt zelfs. Door deze straf ben ik helaas 4de geworden en ook 4de in het kampioenschap… Dit was gewoon niet mijn seizoen, na zoveel pech heb ik me heel goed terug kunnen vechten naar de podium plekken. En als het dan zo wordt afgepakt is gewoon jammer. Ondanks alles alsnog heel veel geleerd dit seizoen en dat ga ik zeker meenemen naar volgend jaar! Gefeliciteerd Dilan met je eerste overwinning, zeker verdiend!

Overall: p4 (ook kampioenschap)
Ladys p1 (ook in kampioenschap)
Snelste tijd van de wedtrijd: 1:14:759!

Bedankt allemaal voor jullie steun door heel het seizoen en ik vond het ook zeker gezellig dat jullie soms kwamen kijken! Ook @kwm_pdb_academy_race_team @kwmracing bedankt voor de goede tips door heel het seizoen!

Bedankt sponsoren:
Www.drijver.eu
Www.autorijschoolstoer.nl
Www.stormconcepts.nl
Www.fibercell.se
Www.Vth.nl
Www.Meegaa.nl
Www.mdb-schilderwerken.nl
Www.cmstaal.nl
Www.desch.nl
Club van 100 💯

Resultaten

Race 9

Positie

4

Snelste ronde

1:14:759

Start positie

2

Foto's van dit evenement

Andere races

Naar het overzicht

Word lid van de club van

Meer informatie

Social

Contact

rosanne@roosracing.com+31 6 54 33 71 32